2011. december 13., kedd

Való Világ Vera pornója

Volt már bizony vagy két hónapja, hogy a Való Világban szereplő Kertész Vera, vagy ahogy csak ezeket (sic!) emlegetni szokták: VV5 Vera személyével kapcsolatosan gyanús képek jelentek meg az interneten.
Ezek a képek egy videóból származhatnak, amely videó felnőtt tartalmú. A hírekben akkor az volt, hogy nem biztos és lehet, hogy Photoshop, meg ilyesmi.
Nos, tegnap az interneten barangolva belefutottam ebbe a videóba és voltam elég gyors ahhoz, hogy le is mentsem, mielőtt törlik. Persze nem kellett hozzá 10 perc, el is tűnt a YouTube-ról. Azon "szerencsések", akik viszont időben arra jártak egyértelműen tudják, hogy a pornófilmben - ami nem erotikus film, nem is szoftpornó, hanem kőkemény hard műfaj - bizony tényleg és jól beazonosíthatóan Kertész Vera szerepel.
A filmről annyit egyébként, hogy tipikus igénytelen pornó, amelyben először alig bikiniben flangál, majd szexuális segédeszközökkel játszadozik, ezután előkerül egy férfi is, akivel a világ legtermészetesebb dolgát végzik és végül megnézi közelről is a férfi örökítőanyagát.
Remélem sikerült leírni egyértelműen, de azért szalonképesen, hogy bizony ebben a filmben egy olyan nőt láthatunk, aki gátlások és érzelmek nélkül szexel valakivel, nyilvánosan.
Van ezzel baj? Nincs.
Ne értsen félre senki, mert nem vagyok álszent. A szexualitásnak ezen formája teljesen elfogadható, így ha egy nő össze tudja egyeztetni a lelkével, hát csinálja.
Az már más téma, hogy ezekre a nőkre mi, férfiak úgy tekintünk, ahogy. A prostitúció egy formája ez, ugyanolyan cafat az a nő aki ilyet csinál, mint az az árokszéli, aki kevesebb pénzért árulja magát a török kamionsofőröknek.
Mégegyszer hangsúlyoznám: csinálja csak, ha neki kedve van hozzá, akit meg érdekel az ilyen, az nézze és élvezze. Ez egy szabad ország.
Amiért én ezt a bejegyzést teszem most, az nagyon egyszerű.
VV5 Vera ugyanis az "érzékeny nő" kategóriában indult a Való Világ 5-ik sorozatában és a Villába kerülése óta olyan nagyképűen osztja le a benn lévő összes lakót, mintha legalábbis a filozófia doktora lenne.
Pofátlansága legmagasabb foka, hogy ilyen múlttal ő meri "Ribizli Gizizni", azaz leribancozni a többi lányt a villában.
Az is érdekes, hogy mit olvashatunk róla a Való Világ 5 weboldalán. Íme (csak az ide vonatkozó pontok, zárójelben a megjegyzéseim):

Vera

Legőrültebb dolog, amit eddig tettem:
Kislány koromban megszöktem otthonról.
(Ja, és pornófilmben szerepeltem, de az mellékes...)
Mi az, amit biztosan nem tennék meg a fődíjért:
Gusztustalan dolgokat enni, úgy lefeküdni valakivel, hogy nem tetszik a srác.
(Ezexerint tetszett neki a pornósztár partner...)
Legutáltabb embertípus:
Sznob, kérkedő és aki elfelejtette honnan jött
(Merthogy őnaccsád nem sznob, nem kérkedik és a ribanckodását nem elfelejtve nem ribancozzza le a villában például Veronikát, aki mellesleg csak odabújik néha ehhez-ahhoz...)
Amire a legbüszkébb vagyok:
Hogy mindig tudom újra kezdeni, sosem adom fel, önálló vagyok és bármely helyzetben kiállok önmagamért és nem támaszkodom másra. Megbocsájtó vagyok és az értékrendem a helyén van.
(Az a helyénvaló értékrend, ha pornófilmben szerepelsz...)

Ennyi.
Kérdésem a következő: van a Való Világ Villában elég tükör. Hogy tud egy ilyen beléjük nézni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése